Over
Sevilla Sights

Sevilla Sights

Sevilla heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. De liefde voor Sevilla is er altijd al geweest. Iedere schoolvakantie werd in Sevilla doorgebracht.

Ik heb Sevilla enorm zien veranderen door de jaren heen. Veel meer bezoekers, zeker na de 2e wereldtentoonstelling van 1992, meer naamsbekendheid. Iets wat niet gek is. Heb je eenmaal Sevilla bezocht, dan raak je verliefd op deze geweldige stad.

In 2005 verhuisde ik naar Sevilla. Een grote stap maar met een doel dat uiteindelijk waargemaakt is.
Alles wat vroeger ‘ een kerk’ of ‘een gebouw’ was, was ineens ‘De grootste gotische kathedraal ter wereld’ of ‘een gebouw in Mudejar-steil’.

De enorme liefde en passie zijn daarom niet vreemd, mijn roots liggen in Sevilla, de liefde stroomt door mijn aderen. Maar mijn liefde voor Nederland is ook heel groot. Ik ben er geboren, heb daar mijn jeugd doorgebracht, hele mooie jaren, mijn kinderen zijn er geboren, kortom DANKBAAR! Het idee om gids te worden in Sevilla, speciaal voor Nederlandstaligen, is daarom DÉ perfecte combinatie.

Naast de highlights kan ik (en ook andere gidsen van Sevilla Sights), plekjes laten zien waar je normaal niet zou komen, vertellen over de gewoontes, de typische gerechten, de authentieke restaurantjes, etc. Alles wat Sevilla te bieden heeft en meer…

Laat je door ons verrassen. Boek één van onze tours en beleef dit zoals een échte Sevillaan dit zou beleven.

Mijn naam is Dolores Rubio Jiménez, de trotse eigenaresse van Sevilla Sights. Mijn naam laat al weten waar mijn roots liggen; in Spanje, Sevilla om precies te zijn. Mijn ouders zijn geboren en getogen in deze prachtige stad en gingen in de beginjaren 70 werken in Nederland. Daar heeft mijn wieg gestaan, in het Brabantse land.

×